Zakład Przetwórstwa Mięsnego Drąg, położony w podkarpackiej Górze Motycznej, działa od lat 80. XX wieku, specjalizując się w tradycyjnych wyrobach z polskiego mięsa z własnej ubojni. Oferuje bogaty asortyment produktów, takich jak wędliny, kiełbasy, szynki czy swojskie wędzonki, stawiając na naturalne składniki i metody produkcji bez konserwantów i wypełniaczy. W ofercie znajdziemy także eko wędzonki oraz produkty premium, a firma współpracuje z regionalnymi dostawcami mięsa i przypraw.
Najbardziej popularne produkty to m.in. szynka górska, polędwica z wędzarni, kaszanka czy pasztety pieczone i salcesony domowe. Wśród eko-wędzonek są polędwica, schab w ziołach czy wędzony boczek. Dodatkowo oferują golonkę tradycyjną - ciemne mięso o intensywnym smaku. Dbając o jakość swoich wyrobów, firma zdobyła zaufanie licznych klientów.